Gottskär – mix av Halland & Bohuslän

Gottskär som ligger på insidan av halvön Onsala är en liten idyll vid havet där de flesta sommarhus är ombyggda eller rivna för att lämna plats åt villor med stor variation på arkitektur. Det är gott om småbåtshamnar, badplatser, men du kan även hitta hästgårdar eller fårahagar mitt bland bebyggelsen. De flesta invånarna pendlar till Kungsbacka eller Göteborgområdet vilket gör att det är stilla och lugnt här en vanlig vardag. På helger märker man dock fort att här finns en aktiv seglarklubb. På sommaren lever bygden upp rejält tack vare alla småbåtshamnar, glasskaféer, tennisbanor, och den vackra naturen.
Den nya Kattegatt-leden för cyklar passerar Gottskär på sin väg mellan Göteborg och Helsingborg.
De skyddade vattnen på insidan av halvön (östra sidan) gör att kajak- och SUP-paddling samt bad- och båt-livet är populärt.

I hamnen finns en sjömack vilket gör att du kan tanka båten året runt. På sommaren när macken är bemannad serverar de kulglass, kaffe och säljer lite tillbehör.

badtunna, bastu, biljardrum och relaxrum med ett stort trädäck utanför gör detta till perfekt fest eller umgängesplats

Kaparens Näste

Badtunna 10 p, bastu 12 p, biljardrum och stort trädäck. Bokas exklusivt för din grupp alternativt finns drop-in vissa dagar.

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon:  0300-60089
info@gottskarhotell.se