Välkommen till Gottskär Hotell

Vi är under större delen av året ett konferenshotell men hälsar privatgäster varmt välkomna året runt och vårt läge mitt på västkusten endast 30 minuter söder om Göteborg passar alla ändamål. På vår anläggning på fastlandet finns allt i markplan. Huvudbyggnaden rymmer reception, konferenslokaler, den rustikt inredda baren och restaurangen. Här hittar du kaffehörna, sköna soffgrupper med eldstad och en stor filmduk för visningar av t.ex. bildspel på bröllopsfester.

På framsidan ligger den stora terrassen med utsikt österut mot ekdungen, fjorden, hamnen och öarna.
På baksidan binder ett stort trädäck samman huvudbyggnaden med Kaparens Näste där du finner avskildhet med badtunna, bastu, relaxrum och biljard. Annexet är öppet för grupp-bokningar året runt, samt drop-in under vissa perioder.

Både hotellrum och Lodge (självhushåll) ligger i egna annex runtom på fastigheten. Inredningen går i varma och lugna naturfärger med mycket inslag av trä. En del möbler kommer från Artwood och en del är vår egna tillverkning.
Annexen ligger med naturen runt sig och alla hotellrum har egna entréer. Lodge har en huvudentré och norra halvan på huset har kök, matrum (festlokal) och TV-hörna, medan den södra halvan har en korridor med 10 små 2-bäddsrum och 4 separata badrum.
(Några andra separata byggnader på den stora fastigheten inhyser en liten Montessoriskola)

Har du möte eller privatresa nära Göteborg eller Kungsbacka så är det mycket behagligt att bo på vårt hotell. Här är tyst och du kan njuta av sköna sängar och kanske det viktigaste av allt, en härlig frukostbuffé och familjär service.
Gottskär Hotell ligger ute på Onsala, 12 km söder om Kungsbacka, ca 10 km från E6:an mitt på västkusten.

Under lågsäsong är inte alltid huvudbyggnaden och restaurangen öppen när vi inte har konferensgrupper mm i huset. Men vi försöker  ordna något att äta eller dricka för er om ni pratar med oss innan er ankomst. Ett bra alternativ annars är att bo i vår Lodge där du har tillgång till kök och stort sällskapsrum.

HITTA HIT MED WHAT3WORDS

Nidingen

Du kan även lägga din konferens, kick-off, upplevelse eller privatresa på Ön. En del väljer att göra en utflykt / event över dagen medan många uppskattar att sova kvar på Ön.
Ni kan boka konferens, kick-off, gruppresa eller passa på att åka med på våra schemalagda resor under juli/ augusti.

Under säsongen maj – september Ön öppen för flertalet typer av bokningar. Här finns konferenslokaler, festlokal och logi för upp till 22 personer. Fyra välhållna och K-märkta fyrvaktarhus från 1800-talet på Ön innefattar logi, tre av husen har kök, ett har även en möteslokal, ett annat hus är vår restaurang för företagsgrupper som bokar helpension.
Perfekt för den lilla företagsgruppen som vill arbeta ostört i inspirerande miljö och söker upplevelser. För privatgruppen eller den enskilde är en övernattning på Ön ett minne som består.
Nidingen är mycket historiskt viktig och var länge den enda fyren norr om Skåne. De gamla fyrarna är idag en del av vårt nationalarv.

Är du nära Göteborg eller Kungsbacka så tveka inte över en hotell vistelse hos oss på fastlandet eller en avstickare ut till Ön.

LÄS MER OM BESÖKA NIDINGEN PRIVAT

LÄS MER OM KONFERENS PÅ NIDINGEN

Här finns vi

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon:  0300-60089
info@gottskarhotell.se