Välkommen till Gottskär Hotell

Bästa hotellgäster, som ni vet så brann huvudbyggnaden till vårt hotell ner den 30 december 2017 efter att en eller några mindre goda människor tände på med hjälp av fyrverkerier.
Bygglov för ny huvudbyggnad finns nu och byggnationen startar i juni månad. Den beräknas stå klar i april 2019.
Sedan räknar vi med att öppna all ordinarie verksamhet 1 juni vilket även innebär hotellfrukost i vår restaurang.

Men alla våra annex med logi är igång under hela byggtiden. Från 1 oktober och framåt har vi dock ingen möjlighet att servera frukost.
Om ni väljer att hyra rum i Lodge där det finns ett kök har ni möjlighet att ordna detta själva.

Priser som gäller tills vidare finns på ordinarie pris-lista

PRISER

 

Nedan är text från tiden före branden:

Gottskär Hotell är under större delen av året ett konferenshotell men hälsar privatgäster varmt välkomna året runt. Vårt läge mitt på västkusten endast 30 minuter söder om Göteborg lämpar sig väl för ett hotell för dig som söker lite lugn. På vårt hotell på fastlandet finns allt i markplan.
Huvudbyggnaden rymmer reception, konferenslokaler, den rustikt inredda baren och restaurangen. Här hittar du kaffehörna, sköna soffgrupper med eldstad och en stor filmduk för visningar av t.ex. bildspel på bröllopsfester.

På hotellets framsida ligger den stora terrassen med utsikt österut mot ekdungen, fjorden, hamnen och öarna.
På baksidan finns ett stort trädäck som binder samman huvudbyggnaden med Kaparens Näste där du finner avskildhet med badtunna, bastu, relaxrum och biljard. Annexet är öppet för grupp-bokningar året runt, samt drop-in under vissa perioder.

Hotell med annex

Både hotellrum och Lodge (självhushåll) ligger i egna annex runtom på fastigheten. Inredningen går i varma och lugna naturfärger med mycket inslag av trä. En del möbler kommer från Artwood och en del är vår egna tillverkning.
Annexen ligger med naturen runt sig och alla hotellrum har egna entréer.
Lodge har en huvudentré och norra halvan på huset har kök, matrum (festlokal) och TV-hörna, medan den södra halvan har en korridor med 10 små 2-bäddsrum och 4 separata badrum.
(Några andra separata byggnader på den stora fastigheten inhyser en liten Montessoriskola)

Har du möte eller privatresa nära Göteborg eller Kungsbacka så är det mycket behagligt att bo på vårt hotell. Här är tyst och du kan njuta av sköna sängar och kanske det viktigaste av allt, du får en härlig frukostbuffé och familjär service.
Vår stora frukostbuffé har endast svenska råvaror och bra alternativ för alla dieter.
Gottskär Hotell ligger ute på Onsala, 12 km söder om Kungsbacka, ca 10 km från E6:an mitt på västkusten.
ATT GÖRA PÅ LAND

Under lågsäsong är huvudbyggnaden och restaurangen stänga vissa tider när vi inte har konferensgrupper i huset. Men vi försöker alltid ordna något att äta eller dricka för er om ni pratar med oss innan ni kommer till vårt hotell.
Ett bra alternativ annars är att bo i vår Lodge där du har tillgång till kök och stort sällskapsrum.

HITTA HIT MED WHAT3WORDS

Nidingen

Du kan även lägga din konferens, kick-off, upplevelse eller privatresa på Ön. En del väljer att göra en utflykt / event över dagen medan många uppskattar att sova kvar på Ön.
Vi arrangerar båtresan och din logi på Ön som paketresa vilket gör att du måste åka med vår båt om du vill sova på Nidingen.

Under säsongen juni-augusti är Ön öppen för olika typer av bokningar. Här finns konferenslokal, festlokal och logi för upp till 22 personer. Fyra välhållna och K-märkta fyrvaktarhus från 1800-talet på Ön innefattar logi.
Tre av husen har kök, ett har även en möteslokal, ett annat hus är vår restaurang för företagsgrupper som bokar helpension.
Perfekt för den lilla företagsgruppen som vill arbeta ostört i historik miljö och söker upplevelser. För privatgruppen eller den enskilde är en övernattning på Ön ett minne som består.
Nidingen är mycket historiskt viktig och var länge den enda fyren i Sverige norr om Skåne. De gamla fyrarna är idag en del av vårt nationalarv.

Är du nära Göteborg eller Kungsbacka så tveka inte över en hotell vistelse hos oss på fastlandet eller en avstickare ut till Ön.

LÄS MER OM BESÖKA NIDINGEN PRIVAT

LÄS MER OM KONFERENS PÅ NIDINGEN

Här finns vi

VÄDER PÅ NIDINGEN

2019-01-22 07:00:57

Vind: SSE 8,0 m/s
Byvind: SSE 9,4 m/s
Utetemp.: 1,8°C
Lufttryck: 1010,2 hPa

TILL VÄDERSIDAN

 

badtunna, bastu, biljardrum och relaxrum med ett stort trädäck utanför gör detta till perfekt fest eller umgängesplats

upplev nidingen med ditt gäng

Helgpaket eller dagsutflykt till unika Nidingen. Vi arrangerar er bästa upplevelse under sommarhalvåret.
LÄS MER

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon:  0300-60089
info@gottskarhotell.se