+46(0)300-600 89 BOKA@GOTTSKARHOTELL.SE

Aktivera dig i Gottskär och på Onsala-halvön

Gottskär och Onsala bjuder på ett varierat utbud om du vill aktivera dig och må bra. Du kan t ex spela bangolf, diskgolf, vanlig golf eller utnyttja något av naturreservaten och havet runt halvön för vandring, löpning eller paddling.

Fråga oss gärna om tips eller kanske be om en karta till din löp-, cykel- eller vandringstur. Det finns leder både på asfalt och naturstigar runtom på Onsala och Gottskär.

Väder just nu på Nidingen

Bangolf / Minigolf

Öppen:
Måndag-Torsdag 9.00-16.00
Fredag-Lördag 9.00-20.00
Söndag 9.00-14.00

RIB-utflykt

Från maj till september kan ni boka en utflykt i skärgården. Här erbjuds även RIB & Hike med båttur och vandring i en perfekt kombination.
Läs mer och boka på www.dest-gottskar-nidingen.se

Lär dig Stand Up Paddling / SUP!

Som gäst på Gottskärs hotell har man möjlighet att boka kurser i SUP direkt hos Ståpaddla. Från trygga nybörjarkurser till avancerade paddlingar i öppet hav. Alltid med största fokus på teknik, säkerhet och med modern utrustning i högsta kvalitet.
Kurserna hålls av Pontus Ny och / eller Maria Cerboni. Lär mer på www.stapaddla.se 

Brygg-Yoga

Ovanför havet med vattnet som musik yogar du på Gottskärs brygga. Oavsett tidigare erfarenhet av yoga så kommer du kunna deltaga i en tillåtande och prestigelös yoga-upplevelse. Läs mer om tider och bokning här 

Bada och sola

Utholmen ligger belägen i Gottskär med ca 7 min promenad från Gottskär Hotell. En gångbro ter er ut till ön, Här finner du hopptorn, sandstrand, badbryggor och stegar vid klipporna.

Besök Nidingen

En av sveriges vackraste platser finner ni utanför Onsala-halvön. Hit kan ni tar er med RIB-båt genom Dest.Gottskär-Nidingen som under sommaren har schemalagda turer. Besök under dagen eller bo över i någon av de gamla fyrvaktarhusen  

Golf

Inom Kungsbacka kommun finns sju 18-hålsbanor av hög klass. Vallda och Gräppås ligger på halvön.
VALLDA GOLF & COUNTRY CLUB
GRÄPPÅS GK
BANOR INOM KUNGSBACKA

Cykla

Gottskär ligger längs den nya cykelleden Kattegattleden och är ett perfekt stopp före du anländer till Göteborg 6,3 mil norrut längs leden eller om du startat din cykling i Göteborg på väg söderut.
KATTEGATTLEDEN

Vandra

Att vandra är något av de enklaste och naturligaste vi kan göra. Onsalas halvö med alla reservat ger dig naturupplevelser med skog, hedar, klippor och hav.

Löpning

Det finns både belysta slingor kring hotellet med asfalt och naturslingor med stigar.
Fråga oss om kartor eller länkar till mobilappar med GPS-kartor,

Båt- sjöfartsmuseum

Museet ligger endast 2 km från hotellet och är väl värt ett besök för den historie- och sjöfarts-intresserade. Det drivs av en förening så man bör kontrollera öppettider.
BÅTMUSEUM

Fitness

Vår terrass vid badtunnan passar för träning när det är drop-in tider.
Nordic Wellness driver ett gym 200 m från hotellet.

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon: 0300-60089

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon: 0300-60089