Konferens på fastlandet eller på Ön

Konferens på fastlandet

Återuppbyggnaden av vår konferensbyggnad efter branden i december 2017 rullar nu på mycket bra vilket innebär att ni nu kan lägga konferens nära Göteborg hos oss på Gottskär Hotell från 1 juni 2019 och framåt.
Ert möte på Gottskär Hotell präglas av den familjära stämningen och den välplanerade huvudbyggnaden. Receptionen och baren i mitten är omgärdade av mötesrum, restaurang med soffgrupper och de stora terrasserna.
Denna planlösning gör att du har nära till service och personalen under dagens arbete. Hotellet är från början designat som ett konferenshotell vilket du som gäst både märker och uppskattar.
Sover gott om natten gör du ostört i något av annexen där vi har 38 rum med totalt 90 bäddar. HOTELLFLIK

Tack vare att vi är ett konferenshotell en bit ut från staden så kan ni slå er ner för t.ex. grupparbete i sofforna eller på terrasserna utan att bli störda. Personal som är på tå för er är dock alltid i närheten vilket gör att du snabbt får hjälp om behovet uppstår.
Vårt läge på västkusten för din konferens nära Göteborg gör att många kunder med deltagare från hela Skandinavien gärna samlas här. Här kan ni mötas i lugn och ro för att få en effektiv konferens, kick-off eller utbildning, mitt på västkusten.

Konferens på ön

Söker ni det där lilla extra för ert möte, lagbygge eller kick-off så har vi vår unika ö Nidingen, endast 30 minuter ytterligare ut från stad och buller. Här har ni möjlighet till konferens nära Göteborg med unik miljö vilket gör att ni inte behöver resa för långt om ni önskar ha ett hållbart möte.
På plats här kommer ni endast att höra havets brus och ett gäng fåglar.

Det här är troligen en av västkustens absolut häftigaste och minnesvärda platser för konferens nära Göteborg.
Ön håller vi öppen från 1 juni till 31 augusti.
På ön har vi 22 bäddar, men för konferens eller möte med fullservice rekommenderar vi max 12 deltagare. ALLMÄN INFO OM ÖN

Vi har en säker RIB, Rigid Inflatable Boat, som används för resan ut till ön. Bara resan i sig genom Kattegatts friska vatten ger en upplevelse till ert möte och en extra stänk av inspiration.

Tre grundtyper av konferenser

Nedan kan du läsa lite om de tre vanligaste varianterna av konferenser vi erbjuder dig som gäst på Gottskär Hotell.
En traditionell konferens på fastlandet eller två varianter på ön vilket ger er flera valmöjligheter, vilket gör att det finns ett upplägg som passar alla önskemål.

Konferens på fastlandet

I vår huvudbyggnad ligger allt i markplan och vi finns alltid nära för att hjälpa till om du vill ha hjälp eller fråga något.
Den rejäla ankomst-fikan står framme den tid ni önskat i förväg. Ni installerar er i den funktionella lokalen och arbetar ostört, vill ni så rör ni er fritt i de allmänna ytorna och kanske nyttjar soffor mm en stund.
Tiden för de resterande måltiderna är oftast flexibla och här håller vi en löpande dialog under er vistelse.

 • Vatten, frukt och godis i er lokal
 • De stora em-fikorna har både sött, smoothies och frukt
 • Kaffebuffén och kakor tillgängligt hela dagen
 • Utskrifter mm löser vi i receptionen
 • Vi är nära hela tiden, städar och håller allt fräscht

De tre stora konferenslokalerna fördelar vi på bästa sätt efter storlek på er konferens. Ni är givetvis välkomna att önska och boka en speciell lokal ni tycker passar bäst för just ert möte eller utbildning.

Den sydöstra delen av restaurangen syns på denna planritning

Den nya planlösningen är nu klar

Äventyrskonferens på Ön

Här har ni äventyr och teambuilding på samma gång i en miljö som påminner om en sagobok. Packa ner din lap-top, necessär, ombyte, solglasögon och dina bästa fritidskläder. Det här kommer att bli den bästa konferens och upplevelse för dig och dina kollegor.

Vår skeppare och guide tar ut er till Nidingen med säker hand i vår RIB genom det salta Kattegatt. På Ön visas ni de hus som ingår och skepparen är kvar tills ni installerats så att ni känner er bekväma.
Dagen efter kommer båt och skeppare tillbaka i god tid innan hemfärd till fastlandet. Läs mer om båten RIB / BÅTEN

Ute på Ön rår ni sedan om er själva. Maten ni behöver kan ni välja att packa med egen eller så beställer ni våra matpaket vilket gör det lite bekvämare för er.
Det finns upp till 22 bäddar på Ön. Vi får och kan ta 12 gäster i båten per tur vilket medför att det blir 2 turer med båten om ni är fler än 12 personer.
Den ordinarie möteslokalen har styrelsebord för 12 p. Läs mer om husen HUSEN PÅ ÖN

Grundpaket:
 • RIB-transport upp till 12 p
 • Installation på Ön
 • Hus med kök och logi efter behov för upp till 12 p, självhushåll
 • Möteslokal med wifi, PC-kanon, whiteboard, blädderblock, papper & pennor
 • Det gamla fyrtornet
 • Hönshuset, plats för 24 p.
 • Slutstäd (kontrollstädning)

Ca-pris 19800 kr exkl. moms
Är ni fler än 12 p tillkommer extra transporter och sovrum/ hus.

Nidingens fågelstation bemannas mellan mars och november av 2-3 personer. De håller Ön fin genom att klippa gräs, röja sly och håller efter “utedasset”. De blir alltid glada om man visar uppskattning på ett eller annat sätt, t.ex. genom att ge dem god mat som blivit över.

En flygbild över Nidingen från sydväst där man ser alla byggnader och den vackra naturen på ön där ni kan ha er konferens nära Göteborg för ett hållbart möte.

Flygbild över Nidingen med sin sagolika miljö

 

 

 

 

Fullservice på Ön

För de grupper som gärna har upplevelse och lite äventyrsinslag i sitt önskemål men ändå vill ha full service har vi detta alternativet också. Förutom skepparen så är ytterligare en personal med på Nidingen under hela vistelsen och servar er likt en vanlig konferens på fastlandet. Ni konfererar och sover i Hus 2, 3 och 4 likt Äventyrskonferensen, men nu nyttjas även Servicehuset där vi serverar alla måltiderna. Vi står för all mat och dryck då vi har fullständigt serveringstillstånd. Vi rekommenderar max 12 personer vid fullservice-konferens.

Logistiken fungerar bäst om ni startar med möte eller lunch på fastlandet. Sedan åker vi ut till Ön och där kan vi t.ex. vara kvar till lunch eller em-fika dag 2.

Fullservice, följande ingår:
 • RIB-transport upp till 12 p
 • Möteslokal för 12 p med PC-kanon, wifi, whiteboard mm
 • Hönshuset, kan vara grupprum, ombyte mm
 • Vatten, frukt o godis i lokalen
 • Logi med bäddade sängar, 10 sovrum i 4 hus
 • Alla måltider. Dryck till middagen tillkommer
 • Det gamla fyrtornet för umgänge
 • 4 kajaker & 1 SUP
 • Historia om Nidingen

Pris grundpaket max 12 p; RIB-transport, möteslokal, Hönshuset, fyrtorn, kajaker:
11 600 kr exkl. moms.
Logi och måltider tillkommer per person.

På loftet serveras middagen för konferenser som beställer helpension, här syns en i personalen med en god flaska vin klar att serveras.

Middag vid fullservice konferens på Nidingen

Virtuell rundtur huvudbyggnaden på fastlandet,
innan branden 30 dec 2017!

Här finns vi

badtunna, bastu, biljardrum och relaxrum med ett stort trädäck utanför gör detta till perfekt fest eller umgängesplats

Kaparens Näste

Badtunna 10 p, bastu 12 p, relax-rum, biljardrum och stort trädäck. Bokas exklusivt för din grupp. För konferensen, festen, möhippan eller kompisarna…LÄS MER

VÄDER PÅ NIDINGEN

2019-01-22 07:00:57

Vind: SSE 8,0 m/s
Byvind: SSE 9,4 m/s
Utetemp.: 1,8°C
Lufttryck: 1010,2 hPa

TILL VÄDERSIDAN

 

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon:  0300-60089
info@gottskarhotell.se