Aktiviteter och äventyr – på riktigt

Vårt läge nära hav och natur bjuder förstås på många möjligheter till en konferensaktivitet som sker utomhus.

Många av våra gäster blandar lek och allvar för att få ut det mesta av sin tid hos oss. Kanske vill ni utmanas på en spännande kod-jakt som kräver både samarbete och klurighet, spela en bangolfturnering efter lunchen eller prova goda ostar och viner med vår egna expert.

Vår RIB-båt kan ta er ut på spännande upplevelser på havet eller ändå ut till Nidingen. Ni kan glida fram tyst på en SUP-bräda eller helt enkelt bara njuta i badtunnan eller bastun för att senare avsluta med lite biljard.

Vi har aktiviteter och äventyr som passar både för sommarhalvåret och vinterhalvåret, de flest aktiviteter kan bokas med kort varsel.

Kontakta oss gärna för olika förslag.

Nedan finner ni några av våra aktiviteter
cateringbild kommer

Tumlare syns ofta

Under våra RIB-utflykter ser vi ofta tumlare. Finns det ett sill- eller makrill-stim nära så bryr de sig inte om vår båt.

Utomhus
Team-bildande aktiviteter

 

 

RIB-utflykt

Ge din grupp en upplevelse med havet och vår vackra natur som elementen när tar en tur med Dest. Gottskär-Nidingens RIB till Sveriges första fyrplats, Nidingen eller en lite kortare tur inne i Kungsbackafjorden. Stora möjligheter finns att få se både säl och tumlare.

Båten tar 12 passagerare

LILLA SKÄRGÅRDSTUREN | 1 timme 6200kr exkl. moms
En härlig tur i skärgården med inslag av dess histora

STORA SKÄRGÅRDSTUREN | 1,5 – 2 timmar 7500kr exkl. moms. inkluderat kaffe och wrap
Med ett stopp på en av öarna för att avnjuta er fikakorg

NIDINGENTUREN | 2 – 2,5 timmar 8500kr exkl. moms. inkluderat kaffe och wrap.
Med ett besök på Nidingen. (bokningsbar juni-aug) 

 

 

Kajak / SUP
 

Glid fram i en havskajak eller våga prova SUP-paddling och upplev urmänniskan i dig. I tusentals år har människan stått på stockar mm och paddlat sig fram genom vattnet, grunden till dagens SUP-paddling. Grupper har roligast på en BIG-SUP/ 8-mannabrädor då ni bygger samman ert lag och bör paddla i takt för vara mest effektiva och kanske vinna över er motståndare om ni väljer att ha en liten tävling mot den andra BIG-SUPen. Alternativt paddlar vi bara i sakta mak och njuter av havet och vyerna i Kungsbackafjorden. Fjorden är skyddad i de flesta vindförhållandena.

BIG-SUP MED LAGBYGGE

Bangolf
 

Bangolf / Minigolf är en lugn aktivitet som passar både den lilla gruppen och den stora. Vår spännande bana ligger intill huvudbyggnaden och har 12 varierande hål. Banrekordet är 17 slag och för att slå det krävs en hel del flyt.
bangolf onsala minigolf spel aktivtet

Golf
Golf är en stor sport i Kungsbacka kommun som bjuder på hela 7 banor som alla håller hög kvalitet. Den mest kända är Vallda Golf & Country Club som är rankad bland topp-10 i Sverige. Den närmsta banan är annars trevliga Gräppås Golfklubb som har väldigt fina övningsområden. För hinner ni inte spela 9 eller 18 hål lämpar sig ett övningspass med en Pro kanske bra som alternativ.

Hål 8 på Vallda Golf & Country Club

Fitness / Yoga
 

Med våra licenserade PT (personlig tränare) eller Yoga-instruktörer får ni jobbat igenom kroppen efter en stillasittande dag och kan efter det njuta ännu mer av t.ex. badtunnan och middagen. Ni sover också ännu skönare på natten innan nästa arbetsdag startar med en stor frukostbuffé.
Vårt 200 kvm stora trädäck bakom huvudbyggnaden är bästa platsen för aktiviteten, alternativt kan vi förflytta oss till en skogsdunge.

FITNESS PÅ TERRASSEN MED VÅR PT, SEDAN BAD O BASTU

Vandring / hiking
 

Vandring eller hiking kan utföras på de flesta ställen, men vi rekommenderar varmt ett av alla naturreservat ute på Onsala-halvön som Gottskär är beläget på. Här finns allt från välslipade klippor och stränder till ekdungar och hedmark.

Vy från Mönster lotsutkik åt nordväst

Inomhus
Badtunna, bastu, biljard
 

Vårt nya annex Kaparens Näste blev färdigbyggt hösten 2016. Det ligger hopbundet med huvudbyggnaden via ett stort trädäck och innefattar badtunna för 10 p, bastu för ca 12 p, biljardrum och relaxrum. Med andra ord kan ni vara upp till 30 personer som alla hittar sin plats och ni har alltid hela annexet själva utan inblandning av andra gäster. Kombinerar ni med ett fitnesspass på trädäcket blir det en häftig blandning av utomhus och inomhusaktivitet.
MER OM KAPARENS NÄSTE

 

Yoga
Även under vintersäsong kan vi ordna Yoga-pass i er konferenslokal om ni vill önskar detta efter en dag där hjärnan har fått stå för energiförbrukningen.

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon: 0300-60089

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon: 0300-60089