+46(0)300-600 89 BOKA@GOTTSKARHOTELL.SE

En destination med många möjligheter & fokus på våra gäster

Sedan 2002 när konferensanläggningen öppnades har den drivits av oss. Vi jobbar oförtrutet på för att alla våra gäster ska få en så bra upplevelse som möjligt och känna sig riktigt väl omhändertagna.
Nu är när en ung personalstyrka är aktiv i den ständigt ökande verksamheten innebär det att framtiden känns ljus.
De aktiva ägarna och den engagerade personalen säkerställer att du som gäst alltid är i fokus hos oss, vi är På Tå för er.

Vi är ett konferens- och eventhotell med fokus på hela gästens upplevelse

Är du vår nästa stjärna i gänget?

Lediga tjänster:

Hotellstäd

Är du den vi söker till vår städ avdelning?

Vi söker dig som är professionell, familjär och omtänksam. Hos oss är det människorna som gör skillnad, därför letar vi efter en person med sprudlande energi och med ett öga för att se helheten.

Tror du att du snabbt kan lära dig våra rutiner, har du lätt för att samarbeta i grupp och är du en positiv, ordningsam glad person som förstår att gästen alltid kommer i första hand, ja då tror vi att du ska passa perfekt in hos oss!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är städning av hotellrum och hotellens lokala områden så att våra gäster känner sig riktigt välkomna. Vi söker nu en på timmar, extra vid behov med chans till mer.

Vill du vara en del av vårt fantastiska team, ja skynda dig då och sök till oss! Vi tar emot ansökningar och rekryterar löpande

 

 

Reception/konferens

Vi söker dig som är en riktig stjärna på service och vill vara med och skapa gästupplevelser där alla går härifrån med ett leende på läpparna.

Du är en social person som brinner för att överträffa våra gäster, gillar att sälja men speciellt för mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du är intresserad, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi ser gärna att du har erfarenhet & grundläggande kunskaper inom serviceyrket i kombination med en fantastisk personlighet. Arbetstiderna är varierande och innefattar dagtid, kvällstid samt helger.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande men fokus i din roll är reception, konferensgäster, möteslokaler, säljare i shopen samt kunna rycka in på våra andra avdelningar, för vi är ett team där vi alltid hjälps åt, men också sist men inte minst att alltid ser till att våra gästytor är spotless!

Tjänstens omfattning enligt överenskommelse

Vi som som tar hand om dig under din vistelse

Malin och Christian Grube:
December 2020 kom Malin och Christian Grube in som nya ägare för Gottskär Hotell.     
Tillsammans med hotellet driver paret även Onsalas egna delikatess butik.
Malin och Christian har stora visioner för hotellet och driver det för tillfället med stor fart in i framtiden.

Personal:

Amanda Pettersson:
Bokning, Konferens, reception 

Ellinor Wik:
Bröllop/fest, bokning, reception

Agneta Sandgren:
Frukost, service, husfru

Emelie (Mimmi) Sandgren:
Restaurang ansvarig, bar och event

Kristoffer Caruso:
Kökschef

Tillsammans med alla våra underbara medarbetare i reception, restaurang, hotellstäd och i köket skapar vi ett team som alltid ger Dig som gäst den bästa service och upplevelse på Gottskär Hotell

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon: 0300-60089

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon: 0300-60089