+46(0)300-600 89 BOKA@GOTTSKARHOTELL.SE

En destination med många möjligheter & fokus på våra gäster

Är du vår nästa stjärna i gänget?

Lediga tjänster:

Hotellstäd – Heltid & Extra 

Är du den vi söker till vår städ avdelning?

Vi söker dig som är professionell, familjär och omtänksam. Hos oss är det människorna som gör skillnad, därför letar vi efter en person med sprudlande energi och med ett öga för att se helheten.

Tror du att du snabbt kan lära dig våra rutiner, har du lätt för att samarbeta i grupp och är du en positiv, ordningsam glad person som förstår att gästen alltid kommer i första hand, ja då tror vi att du ska passa perfekt in hos oss!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är städning av hotellrum och hotellens lokala områden så att våra gäster känner sig riktigt välkomna. Vi söker nu en heltid samt en extra person.

Vill du vara en del av vårt fantastiska team, ja skynda dig då och sök till oss! Vi tar emot ansökningar och intervjuer sker löpande.

 

Skicka din CV & personligt brev till ellie@gottskarhotell.se 

 

 

Servering 

Vi söker dig som är en riktig stjärna på service och vill vara med och skapa gästupplevelser där alla går härifrån med ett leende på läpparna.

Du är en social person som brinner för att överträffa våra gäster, gillar att sälja men speciellt för mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du är intresserad, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi ser gärna att du har erfarenhet & grundläggande kunskaper inom serviceyrket i kombination med en fantastisk personlighet. Arbetstiderna är varierande och innefattar dagtid, kvällstid samt helger.

 

Tjänstens omfattning enligt överenskommelse

 

Skicka din CV & personligt brev till ellie@gottskarhotell.se 

Bartender 

Är du en driven, pigg och kreativ person som vill få möjligheten att arbeta med ett härligt team?

Känner du igen dig?

Är du en stolt yrkesmänniska som söker nya spännande utmaningar och vill utvecklas inom yrket? Som person är du positiv, lyhörd, engagerad för gästernas behov och önskemål. Din vilja att var med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus med hög kreativitet. Du är prestigelös och rycker in där det behövs.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och grundläggande kunskaper inom service samt bar och i kombination med en fantastisk personighet. Arbetstiderna är varieraande.

Tänstens omfattning enligt övernskommelse

Vi tar emot ansökningar och intervjuer sker löpande.

 

Skicka din CV & personligt brev till ellie@gottskarhotell.se

Vi som som tar hand om dig under din vistelse

Malin och Christian Grube:
December 2020 kom Malin och Christian Grube in som nya ägare för Gottskär Hotell.
Malin och Christian har stora visioner för hotellet och driver det för tillfället med stor fart in i framtiden.

Personal:

Pontus Persson:
Hotellchef

Ellinor Kjellin:
Konferens, reception, event & festarrangemang

Agneta Sandgren:
Husfru

Emelie (Mimmi) Sandgren:
Restaurangansvarig 

David Shoaff
Kökschef

Tillsammans med alla våra underbara medarbetare i reception, restaurang, hotellstäd och i köket skapar vi ett team som alltid ger Dig som gäst den bästa service och upplevelse på Gottskär Hotell

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon: 0300-60089

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon: 0300-60089