Sov gott på Gottskär

All vår logi är öppen trots branden i december 2017.

Fram tills den nya restaurangen är invigd har vi tyvärr ingen frukostservering. Datum för nyöppning av huvudbyggnad med konferenser och restaurangen är nu satt till 1 juni 2019.

För mer utförlig rums-information och priser läs på HOTELL

Vår logi i Onsala används under större delen av året för vårt konferenshotell men vi hälsar privatgäster varmt välkomna året runt. Vårt läge med logi mitt på västkusten endast 30 minuter söder om Göteborg passar alla ändamål.
Detta hemtrevliga hotell erbjuder fyra olika typer av logi för våra övernattande gäster. I sedvanlig hotellstandard, 38 st, finns tre typer av rum:
• HotellCabins som är lite mindre rum och passar utmärkt för lite kortare vitelse.
• HotellDecks som är normal storlek, allra nyast och har ett anpassat för rörelsehindrade plus ett finare för t.ex. brudpar. ( ej TV 2018)
• HotellStudios som är lite större och i dessa kan vi även öppna upp inre sovrummet om man är 3-4 personer.

Den fjärde typen av logi ligger i vår fräscha Lodge som är en mix mellan hotell och vandrarhem. I de 10 små sovrummen med våningssäng sover du skönt och ostört. I korridoren utanför finns 4 moderna badrum med golvvärme. Andra änden av huset har ett kök, stort matrum med plats för alla och en soffhörna med TV. En stor terrass ligger utanför med skön morgonsol.
Hela Lodge kan med fördel hyras för din fest eller annat arrangemang. Ni kan då vara upp till 36 personer sittande, alla 20 bäddarna ingår till logi för era gäster.
Se mer under fliken Bröllop / Fest och rutan HYR EGEN FESTLOKAL

All logi ligger i separata byggnader på anläggningen och samtliga rum renoverades klart februari 2014. Hotellbecks var helt nybyggda i december 2014. Receptionen och huvudbyggnaden är inte bemannad dygnet runt. Frukostbuffé ingår i de tre första typerna av rum och kan köpas till om du sover i Lodge.

Du sover med tystnaden som närmsta granne på vårt hotell och kommer bort från storstadsbuller i Göteborg, Mölndal eller Kungsbacka.

På framsidan av restaurangen ligger den stora terrassen med utsikt österut mot fjorden, hamnen och öarna.
På västra sidan av huvudbyggnaden med kvällssol binder ett stort trädäck samman huvudbyggnaden med Kaparens Näste där du finner avskildhet med badtunna, bastu, relaxrum och biljard.

Har du möte eller privatresa nära Göteborg eller Kungsbacka så är det mycket behagligt att bo på vårt hotell. Här är tyst och du kan njuta av sköna sängar och kanske det viktigaste av allt, en härlig frukostbuffé som gör din logi komplett.
Gottskär Hotell ligger ute på Onsala, 12 km söder om Kungsbacka, mitt på västkusten.

Under lågsäsong är inte alltid huvudbyggnaden och restaurangen öppen när vi inte har konferensgrupper mm i huset. Men givetvis ordnar vi gärna något att äta eller dricka för er om ni meddelar oss innan ankomst.

HITTA HIT MED WHAT3WORDS

 

Här finns vi

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon:  0300-60089
info@gottskarhotell.se