+46(0)300-600 89 BOKA@GOTTSKARHOTELL.SE

Sjörapport från Nidingen i Kattegatt

Vind, temp, lufttryck mm – här nedan hittar du senaste sjörapport från vår väderstation på Nidingen.
I diagrammen kan du även läsa av de senaste två dygnens observationer.

Utflykt till Nidingen

Vill ni göra en utflykt till Nidingen som en aktivitet under er konferens så är det möjligt mellan 1 juni och 31 augusti – AKTIVITETER

Solen skiner på Nidingen

Väder – Vindstyrka, vindbyar, temperatur, lufttryck på Nidingen ute i Kattegatt får du uppdaterat var 10:e minut via hotellets väderstation.
Visst regnar det ibland men solen skiner ovanligt ofta just här. Att det regnar och är grått i Göteborg eller innanför Kungsbacka betyder ingenting – på Nidingen visar sig vädret från sin bästa sida. Det finns ingen kuststräcka i hela Sverige där det skiljer så mycket mellan havsbandet och fastlandet bara en liten bit in. Ett exempel är att det regnar 3-4 gånger så mycket 2 mil innanför Nidingen på årsbasis.
Nidingen ligger oftast i topp när vi jämför våra soltimmar med SVT:s solliga under sommarmånaderna. Varför chansa? Välkommen till Sveriges soligaste plats.

Nidingen sett uppifrån

Möte, resa och logi till nidingen

För konferenser och privatresor till Nidingen kan ni från och med säsongen 2020 kontakta vårt systerföretag som numera har hand om båten och login på ön - DESTINATION GOTTSKÄR-NIDINGEN

LOGOTYPE DESTINATION GOTTSKÄR-NIDINGEN

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon: 0300-60089

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon: 0300-60089