Restaurang – där gästen och maten är viktigast

Restaurang och bar är navet i Gottskär Hotells huvudbyggnad där vi önskar att du ska känna dig som hemma hos familjen Pettersson. Vi har designat den med vår personliga stil. Vi är på tå för dig vilket innebär att gästen och maten står i centrum hos oss.
Genom fönsterna i vår restaurang ser du ner mellan ekarna ända till havet och öarna som ligger utanför Gottskär.

Ett flertal soffgrupper gör miljön avslappnad och längs ena väggen finns en “elektrisk” eldstad.

Hotellets restaurang har ingen öppen a la carte verksamhet förutom under sommaren då konferensverksamheten är stilla under semesterperioden. När vi har konferensgrupper i restaurangen är du som privatperson givetvis välkommen att komma för en god lunch, fika eller till och med avnjuta middagsmenyn som gäller för kvällens konferensgäster.
Ring gärna innan och lyssna med oss om platstillgång mm. (0300-60089)

Maten hos oss

Maten är viktig hos oss och våra kockar tillagar alla måltider med hjärtat. De är vana vid både allergiker och specialkost så säg bara till innan så ordnar vi mat efter allas önskemål. Vi strävar så långt det är möjligt att använda så närproducerat och miljövänligt det går utan att släppa på kvaliteten.

Frukostbuffén

Frukostbuffé ingår i priset på alla ordinarie hotell- och konferens-bokningar. Bor du i Lodge (självhushålls-annexet) eller kommer utifrån är du välkommen att äta frukostbuffé för 150 kr.
Vår buffé har endast svenska matvaror och är mycket innehållsrik. Vilken diet du än håller så hittar du något som passar just dig.

Vardagar kl. 07.00-09.00
Helger kl. 07.30-10.00

närbild på musli och tillbehör

Lunch

En vanlig dag med konferenser eller andra grupper i huset är det normalt lunch från kl. 12.00. Mitt i restaurangen hittar du den omfattande salladsbuffén som ingår för alla våra gäster. När du satt till ro vid bordet kommer vår personal ut med den varma maten på tallrik, det finns normalt en rätt, men säg till om ni behöver specialkost. Det kan vara antingen kött, fisk eller ibland vegetariskt. Har du specialönskemål så ber vi dig meddela oss i god tid innan. Pris för lunch “drop-in” är 150 kr.

Närbild på den stora salladsbuffén

SALLADSBUFFÉN INGÅR I LUNCHEN. VARMRÄTTEN ÄR BORDSERVERAD.

   

Middag
Närbild på sotad tonfisk som förrätt

FÖRRÄTT

Middag hos oss är framförallt 2-rätters eller 3-rätters konferensmiddag under veckodagarna. Det är då en satt meny som serveras de grupper som är i huset. Enskilda hotellgäster och gäster utifrån är precis som under frukost och lunch välkomna att avnjuta även våra middagar. Middagarna präglas av lite finare råvaror som tillagas med kärlek i vårt kök. Grupper, såsom släktträffar, golfgäng eller andra är varmt välkomna att planera en middag hos oss. Det kan vara en enklare buffé eller en riktig festmåltid med flera rätter. Vår sommarrestaurang presenteras under aktuell säsong.

cateringbild kommer

Catering

Grupper 6 personer eller fler kan beställa matpaket att ta med till Ön i form av t.ex. grillpaket.
Ordinarie catering på fastlandet med minimun 15 personer levererar vi utan extra kostnad.

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon:  0300-60089
info@gottskarhotell.se