Restaurang – där gästen och maten är viktigast

Restaurang och bar är navet i vår nya huvudbyggnad där allt från frukostbuffé till konferensmåltid serveras. Vi har designat den med vår personliga stil så att du som gäst ska känna sig som hemma hos Gottskär Hotell. Vi i restaurangen och köket är på tå för dig vilket innebär att du som gäst och maten står i centrum hos oss.
Genom fönsterna i vår restaurang ser du ner mellan ekarna ända till havet och öarna som ligger utanför Gottskär. 
Att äta i Onsala ska vara gott, behagligt och tillfredställande för alla sinnen.

Ett flertal soffgrupper gör miljön avslappnad och längs ena väggen finns en stämningshöjande ”elektrisk” eldstad.

HOTELLETS restaurang har öppen verksamhet under stora delar av året. När vi övriga perioder har konferensgrupper i restaurangen är du som privatperson givetvis också välkommen att komma för en god lunch, fika eller till och med avnjuta middagsmenyn som gäller för kvällens KONFERENS

Maten hos oss

Maten är viktig hos oss och våra kockar tillagar alla måltider med hjärtat. De är vana vid både allergiker och specialkost så säg bara till innan så ordnar vi mat efter allas önskemål. Vi strävar så långt det är möjligt att använda så närproducerat och miljövänligt det går utan att släppa på kvaliteten. 
Det kommer att finnas alternativ som är både vegansk, glutenfri, hållbar och nyttig.

Frukostbuffén

Frukostbuffé ingår i priset på alla ordinarie hotell- och konferens-bokningar. Bor du i Lodge (självhushålls-annexet) eller kommer utifrån är du välkommen att äta frukostbuffé för 150 kr.
Vår buffé har endast svenska matvaror och är mycket innehållsrik. Vilken diet du än håller så hittar du något som passar just dig. Du kommer att hitta både vegansk och glutenfritt på något av borden.

4 augusti –
Frukosttider beroende på om och vilka gäster vi har i huset.

närbild på musli och tillbehör

Lunch

En vanlig dag med konferenser eller andra grupper i huset är det normalt lunch från kl. 11.30. Mitt i restaurangen hittar du den omfattande buffén som är både en stor salladsdel och en varm del. Det finns normalt en varmrätt, men säg till om ni önskar specialkost. Det kan vara antingen kött, fisk, vegetariskt eller veganskt. Har du specialönskemål så ber vi dig meddela oss i god tid innan. Pris för lunch ”drop-in” är 150 kr.

Närbild på den stora salladsbuffén

Lunchen är en stor buffé med både salladsdel och varmrätt.

 

Middag
Närbild på sotad tonfisk som förrätt

FÖRRÄTT

Middag hos oss är framförallt 2-rätters eller 3-rätters konferensmiddag under veckodagarna. Det är då en satt meny som serveras de grupper som är i huset. Enskilda hotellgäster och gäster utifrån är precis som under frukost och lunch välkomna att avnjuta även våra middagar. Middagarna präglas av lite finare råvaror som tillagas med kärlek i vårt kök. Grupper, såsom släktträffar, golfgäng eller andra är varmt välkomna att planera en middag hos oss. Det kan vara en enklare buffé eller en riktig festmåltid med flera rätter.

RESTAURANGENS ÖPPETTIDER

MÅNDAG-FREDAG:
lunch kl 11.30-13-30
MÅNDAG-LÖRDAG:
kvällar kl 17-22, köket kl 20
SÖNDAGAR:
kl 13-18, köket kl 17
Vårt Café i hamnen är öppet lör-sön kl 10-16 t.o.m vecka 34

 

cateringbild kommer

Catering

Ordinarie catering på fastlandet med minimun 15 personer levererar vi utan extra kostnad.
Nya menyer kommer i god tid innan vi öppnar 1 juni igen.
CATERING

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon: 0300-60089

Kontakt

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
Telefon: 0300-60089